Bericht versturen
Tel.:
Foshan BN Packaging Co.,Ltd
Foshan BN Packaging Co.,Ltd
Thuis

Foshan BN Packaging Co.,Ltd

Een paar woorden over ons
China Foshan BN Packaging Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
China Foshan BN Packaging Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
China Foshan BN Packaging Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3

Foshan BN Packaging Co.,Ltd

Sinds 2003, is MILJARD die een fabrikant van flexibele verpakkende zakken in Foshan-Stad, de Provincie van Guangdong, Vlakke Bodemzak, Tribune op Zakken, Zijhoekplaatzakken, Spuitenzakken, Filmbroodjes, Vacuümzakken, Retortzak, Biologisch afbreekbare (composteerbare) verpakken zak, zak Veilig voor kinderen, rekupereerbare zakken enz. De markten dienen wij het omvatten van de industrieën zoals Koffie, Thee, Specialiteit en het Natuurlijke Voedsel, het Voedingspoeder, het Gebak, medisch, hebben voedsel voor huisdieren en more.BN-pak HP-high-end digitale drukmachines die sinds 2019 geïntroduceerd, klanten voorzien van de lagere van betere kwaliteit druk van MOQ en.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : OEM/ODM

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

MILJARD PAKKEN heeft een hartstochtelijk team dat passionately werkt om klanten van de beste verpakkingsoplossingen en het innovatieve oplossen van problemen voor klanten te voorzien. MILJARD PAKKEN is van een klein bedrijf met 5 mensen tijdens de ondernemersperiode in 2003 aan een bedrijf met meer dan 100 mensen vandaag gegroeid. Wij hebben altijd geloofd dat het oplossen van problemen voor klanten en het verstrekken van meer innovatieve oplossingen een bedrijf met een echte toekomst zijn. Wij kunnen klantenontwerp helpen, hun eigen merken bouwen, en zelfs lokale handelaars introduceren aan klanten. Wij hebben op vele klanten rond de wereld met onze oprechte acties indruk gemaakt, zodat zijn wij een zeer professioneel en sterk team geworden.

bedrijfsdiensten

Wij hebben verscheidene behulpzame klanten over de hele wereld, en partners in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, en andere plaatsen. Niet alleen kunnen wij op onderzoeken 24 uur per dag antwoorden, maar wij hebben ook een professioneel ontwerpteam en een uitstekend naverkoopteam, zodat kunnen wij volledig aan uw behoeften antwoorden. Vraag naar de verpakkende ontwerpdiensten, evenals geruststellende productiekwaliteit.

Uw product verpakking is zeer belangrijk, omdat het u de eerste indruk van consumenten winnen zal helpen en u helpen de markt grijpen. Gelieve te onderschatten niet het belang om te verpakken. Hebben van een partner met sterke productie en sterkte in verpakking kan efficiënt en snel zijn. Om uw doelstellingen te bereiken, contacteer ons om unieke verpakkingsoplossingen voor uw zaken en producten te bespreken! De steekproeven kunnen worden gevraagd

 

Bedrijfteam

MILJARD de verpakking heeft een professioneel R&D-team met meer dan 20 jaar van ervaring in de industrie, en zij kunnen moderne technologie bestuderen en innovatieve ideeën uit barsten, collectieve productconcepten integreren in ontwerp, en producten met uitstekende prestaties, grote output en geschikte verrichting ontwikkelen. , Prachtig gedrukte verpakkende zakken. Meer dan 20 jaar van rijke onderzoek en ontwikkelingservaring maakt deze technici in productontwerp handiger, en zij worden constant bijgewerkt om deze verpakkende producten voor de behoeften van de huidige markt geschikter te maken.

Foshan BN Packaging Co.,Ltd
Tweelingstad, Foshan, China
Tel.:86--18688249735
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Tribune op Zak Leverancier. © 2022 - 2023 standpouch.com. All Rights Reserved.